Dobrodošli na jedan jedini Bill Kaulitz fan forum u Srbiji! Na forumu možete naći najnovije slike, video snimke i sve ostalo o ovom članu grupe Tokio Hotel, kao i sve informacije vezane za njih, turneju i slično... Svi fanovi na jednom mestu, ne oklevaj, registruj se i ti! Čekamo te...

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Tokio Hotel "Humanoid" taj Pon Jan 17, 2011 8:13 pm

Pipi

Bill Kaulitz Moderator
Bill Kaulitz Moderator
Evo nesto sto sam nasla na stranici Otvorenog Radija...
toliko se*u da ne znam od kud da pocnem -.-

Tokio Hotel - Humanoid

Taman u vrijeme objave velikog zagrebačkog koncerta njemačke pop senzacije Tokio Hotel, u ruke mi je došao njihov posljednji album "Humanoid" kojeg će i predstaviti ovdašnjim fanovima. Moram priznati da sam odmah u startu imao predrasude o albumu i samom bendu, poznavajući njihov dosadašnji rad i na temelju samog vizualnog oblikovanja i imena albuma, pa su me djelomično uspjeli iznenaditi... Samo djelomično...

Tokio Hotel je još jedna pomama u svijetu pop glazbe koja je poharala tinejdžere proteklih nekoliko godina, vjerojatno nema klinca koji nije čuo za njih putem radija, televizije, časopisa, Interneta i drugih medija, a možemo ih podijeliti u dvije kategorije, oni koji ih obožavaju do krajnjih granica i oni koji ih preziru, također do krajnjih granica. Trećih nema.

"Humanoid" je taman u sredini ovih oprečnih razmišljanja, jedan solidan/prosječan pop album kojim će bend održati reputaciju zvijezde, ali ništa revolucionarno i ludo dobro da bi postiglo uspjeh i kod punoljetnih ljudi.

Zvuk benda bi se najlakše opisao kao dječja verzija bendova u rasponu od The Rasmusa do Placeba što znači jedan mračan pop zvuk s čestim naznakama k emou, vrlo hibridnih gitara, bučnog bubnja, često smiksanog vokala i neupitne energije izgaranja. Pomalo androgeni prizvuk i izgled dodatno pojačava sliku o svojevrsnim kopijama spomenutog niza bendova, ali to se sada fura i ne znam bi li bili toliko uspješni da izgledaju 'normalno'. To se jednostavno lakše prodaje.

Dobro je da su na vrijeme shvatili da im pjevanje na njemačkom neće donijeti svjetsku slavu pa su se na zadnjim albumima više prebacili na engleski, dok na domaćem terenu još uvijek haraju s materinjim jezikom. Time su dobili nevjerojatan prostor za razvijanje koji se pokazao iznimno pozitivnim za bend, budući da je mnogo lakše pjevati na engleskom jeziku pa su time i pjesme dobile na dodatnoj melodioznosti.

Nakon uvodne 'buke' koja je zapravo vrlo kontrolirana u jednu zavidnu pop cjelinu, kreće jedna gotovo tipična Rasmus skladba s ponešto plesnijom podlogom ("Darkside Of The Sun"), dok je do nje postavljen "Automatic" koja je zicer za hit jer je na njoj sve posloženo u maniri najvećih mainstream bendova, od vokala i produkcije, sve do gitara.

Da ne nabrajam i opisujem sve pjesme do kraja, mogu reći da se na albumu nalazi još podosta hitoidnih skladbi različitog tempa, kao da su konačno u glavama sve posložili kako treba zvučati kada se svira balada, a kako nabrijana stvar. Svakako treba napomenuti da pjesme nisu kvalitetno remek-djelo, ali su zasigurno dovoljno dobre da bend drže u prvom planu u sljedećih godinu dana, odnosno pripreme za novi album.

Za krajnju ocjenu albuma, moram napomenuti da sam oduzeo sve kriterije i u obzir uzeo samo pop glazbu i to ponajviše njen komercijalni dio koji je često prepatetičan i ljigav pa ga je lakše zaobići u velikom krugu. U takvom viđenju stvari, "Humanoid" se jako dobro drži, ima niz hitoidnih pjesama koje nisu tipično 'tra-la-la-la' melodije uz preglupe tekstove, ali u konkurenciju s ozbiljnim albumima se ne može staviti.

Ovo je ipak teen proizvod koji je pokazao da je malo odrastao te se pokušava odlijepiti od etiketa koje su dobili zadnjih pet godina, ali pred njima je još uvijek dug put...

Njemačka je oduvijek imala niz bendova koji su bili u vrhu europske glazbe, barem po hitovima, ako ne i kvalitetom cijelih albuma, ali mnogi od njih nisu se uspjeli zadržati dulje od godine-dvije (jedan od najboljih primjera je Liquido koji su se tek nedavno raspali, a nitko nije čuo za njih skoro deset godina i singla "Narcotic"), a Tokio Hotelu se mora priznati da su još uvijek postojani.

Mogu se kladiti da će na spomenutom koncertu prosjek godina biti oko 15, da će Arena biti puna, da će se tražiti karta više... To je jednostavno tako, to je MTV napravio, iako je u početku oživio glazbu, zadnjih desetak godina ju je gotovo uništio, a Tokio Hotel samo iskorištavaju ponuđeno. Zašto ne? Zašto ne bi uživali dok mogu, i oni sami i njihovi fanovi kojih ima bezbroj diljem svijeta, ali i kod nas.

Autor teksta: Siniša Miklaužić
Izdavač: Universal Music
Godina: 2009.

"Drawing is a journey, not a destination. The day you are totally happy with your drawings is the day you pack up your supplies and quit."
- Brenda Hoddinott
Pogledaj profil korisnika

2 Re: Tokio Hotel "Humanoid" taj Pon Jan 17, 2011 8:57 pm

Lilith.

Bill Kaulitz Admin
Bill Kaulitz Admin
Jooooj smoorovii -.-
Samo ću iskulirati, nmg da se nerviram opet oko budala -.-

Just crumble into dust
Calm and cool and computerized
To calculate and collect
We wait and watch and wonder
Just which puppet they'll select
And so the game continues.
And all I can do is play.

▀ - Ne možeš zaustaviti budućnost.
◄◄ - Ne možeš se vratiti u prošlost.

- Jedini način da otkriješ tajnu.. je da pristaneš na igru.

Soon I know I'll wake from this dream
Don't try to fix me, I'm not broken
Hello, I'm the lie living for you so you can hide
Don't cry.

Game on. ت

3 Re: Tokio Hotel "Humanoid" taj Sre Jan 19, 2011 1:19 pm

*Little_♥_Princess*

Fighting a Storm
Fighting a Storm
Joj, bože me sačuvaj sakloni, koja je budala ovo izmislila... Evil or Very Mad Još i lupeta kako njihova muzika spada u mračan pop... Budalaštine... Oni su rok bend, a ne pop... Rolling Eyes

4 Re: Tokio Hotel "Humanoid" taj Sre Jan 19, 2011 1:56 pm

Lilith.

Bill Kaulitz Admin
Bill Kaulitz Admin
Bahahhahhah, Tokio Hotel mračan pop xDDDDDDD

Just crumble into dust
To calculate and collect

Don't cry.

Game on. ت

5 Re: Tokio Hotel "Humanoid" taj Čet Jan 20, 2011 10:07 am

ma ovaj samo lupeta gluposti i pravi se pametan -.- on će meni da kaže da li su oni emo ili nisu! more marš! x)

6 Re: Tokio Hotel "Humanoid" taj Čet Jan 20, 2011 2:04 pm

Lilith.

Bill Kaulitz Admin
Bill Kaulitz Admin
Iizvinii, on kao uopšte zna šta je emo. Rolling Eyes

Just crumble into dust
To calculate and collect

Don't cry.

Game on. ت

7 Re: Tokio Hotel "Humanoid" taj Čet Jan 27, 2011 1:02 am

-♥Selenator♥-

Bill Kaulitz Moderator
Bill Kaulitz Moderator
Jaoooj.Cuj proseravanja :O
Pa decko ima neki problem u glavi.
On ce nekom nesto da prica...jaoooj!
-.-"

I zasto meni nije stigao Humaniod u ruke nego tom krelcu?! >.<

Jelena is real. It’s not fake. It’s not for publicity. They’re dating. They love eachother. Get over it and let them be happy with eachother. #TeamJelena for the rest of my fuckin' life.

8 Re: Tokio Hotel "Humanoid" taj Pet Jan 28, 2011 11:13 pm

Pipi

Bill Kaulitz Moderator
Bill Kaulitz Moderator
to se dogadja kad ljudi nemaju pametnijeg posla vec srat po necemu...jos da bar zna sto prica...na ono mracan pop sam umrla od smijeha xD
a kaj je najbolje lik ih popljuje i onda stavi na toj radio stanici kao da je cd preporuka tjedna xDD daj se odluci -.-

"Drawing is a journey, not a destination. The day you are totally happy with your drawings is the day you pack up your supplies and quit."
- Brenda Hoddinott

9 Re: Tokio Hotel "Humanoid" taj Sub Jan 29, 2011 9:19 am

ma ovaj 100% sluša Lepu Lukić i ostale! pa zato, čim nisu narodnjaci, on će da priča sve najgore! x)

10 Re: Tokio Hotel "Humanoid" taj Sre Feb 02, 2011 10:47 am

*Little_♥_Princess*

Fighting a Storm
Fighting a Storm
Tu se tek slažem.

11 Re: Tokio Hotel "Humanoid" taj Pet Feb 04, 2011 9:37 am

Lilith.

Bill Kaulitz Admin
Bill Kaulitz Admin
A jaadniii, žalim ih Sad Very Happy

Just crumble into dust
To calculate and collect

Don't cry.

Game on. ت

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu

Copyright © Bill Kaulitz Serbia | Design by: Skin and Html design | Hosted by: Forumotion

Free forum | © PunBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Kontakt | Signalizirajte zloupotrebu | Napravi svoj blog